Ajuin en knoflook : kruidenremedies uit de zeventiende eeuw Trefwoorden: VOLKSGENEESKUNDEKRUIDENAuteurs: Vlieghe-Steps G.
Enkele Vlaamse wafelrecepten uit de late 18de eeuw comparatief getoetst Trefwoorden: GEBAKGASTRONOMIEAuteurs: De Backer Chr.Vlieghe-Steps G.
Hespen zouten, een bijdrage tot de culinaire cultuur in Vlaanderen Trefwoorden: CONSERVEREN ; VLEESVLEEWARENGASTRONOMIEAuteurs: Vlieghe-Steps G.
Oude papsoorten bestaan nog : bierpap, biersoep, eten en drinken tegelijk Trefwoorden: GERECHTENGASTRONOMIEAuteurs: Vlieghe-Steps G.
Oude papsoorten bestaan nog : soppen en brokkepap Trefwoorden: GERECHTENGASTRONOMIEAuteurs: Vlieghe-Steps G.
Oude papsoorten bestaan nog : Spaanse pap, erfenis uit de Spaanse tijd? Trefwoorden: GERECHTENGASTRONOMIEAuteurs: Vlieghe-Steps G.
Uit de culinaire vergeethoek : Oorlogsbereidingen Trefwoorden: GERECHTENTWEEDE WERELDOORLOGGASTRONOMIEAuteurs: Vlieghe-Steps G.
Uit oude kook- en keukenboeken : ''Soppen'' naar ieder zijn smaak Trefwoorden: GERECHTENGASTRONOMIEAuteurs: Vlieghe-Steps G.
Uit oude kook- en keukenboeken : Pottagien : recepten voor allerlei potagie 1510-1612 Trefwoorden: GERECHTENGASTRONOMIEAuteurs: Vlieghe-Steps G.