Tijdingen

De Oostendse gemeenteraad : de laatste zitting voor Piers

Foto : Staand van links naar rechts : stadssecretaris Gaston Van Laere, de schepenen Fernand Bourgois, Juien Goekint, Roland Makelberghe. Zittend van links naar rechts : schepenen Nicole Beschuyt-Walraevens, Alfons Laridon, burgemeester Jan Piers en de schepenen Jan Felix en Henri Dumarey.

Auteurs: 

Foto : Geheim Leger

Foto : De Oostendse verbroedering van het Geheim Leger vierde het 35-jarig bestaan. Vaandrig H. Beurten mocht een nieuw vaandel in ontvangst nemen en voorzitter Joseph Mollet ontving voor de vereniging de zilveren stadsmedaille. Een stadsplaket werd overhandigd aan de verdienstelijke leden : Paul Depopliment, Werner Samijn, Adrien Declerck, Raymond Goegebeur, Henri Beuten en Joseph Mollet.

Auteurs: 

Foto : Hulde aan oud-krijgsgevangenen

Foto : Ontvangst op het stadhuis van de Oostendse afdeling van het Nationaal Verbond der Oud-Krijgsgevangenen. Schepen Alfons Laridon overhandigd de zilveren staspenning aan Charles Vanduyvenboden, Maurice Vandamme en Eugene Blommaert. Ook aanwezig de voorzitter Tavernier en ondervoorzitter Deley.

Auteurs: 

Foto : Orde van de Sombrero's op het stadhuis

Foto : Voorstelling van hun nieuw prinsenpaar Albrecht en Isabella, Ronny Van Wynsberghe en Sabine Volbrecht op het stadhuis. Ook aanwezig de nieuwe jeugdprinsen, stadssekretaris Van Laere, schepen Fernand Bourgois, Prins Norbert I en gemeenteraadslid Vanremoortele.

Auteurs: 

Pagina's