In uitleen

Formaat : 19 x 13 cm. - Bronzen sculptuur van de Oostendse beeldhouwster Josiane Vanhoutte. Kwam er op initiatief van wijlen burgemeester Jan Piers. Onthuld in aanwezigheid van Koningin Fabiola op 3 juni 2000. Het beeld was meermaals aanleiding tot vandalisme.
Literatuur : Monumenten, beelden en gedenkplaten te Oostende : LXXXII : Koning Boudewijn / Norbert Hostyn. In : De Plate, 2002, p.140-141

Zwart/wit foto Antony nr. 05111930. Formaat : 9 x 11 cm. – Prinses Joséphine Charlotte op driejarige leeftijd op wandel met het kindermeisje op de Zeedijk niet ver van de Koninklijke Gaanderijen. In de kinderwagen ligt kleine broer Boudewijn, onze latere koning. Rechtsachter, het Thermae Palace Hotel en het Koninklijk Chalet. Linksachter het Groot Strand en de zee.
Deze foto werd aan de heer Omer Vilain geschonken door een dochter van Antony naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek “Langs de galerijen” in 1976.
 

Zwart/wit foto Antony 30935-1. - Formaat : 24 x 30 cm. – De rotonde van het kursaal werd op 3 september 1935 overspoeld met rouwende mensen. Dankzij de directie van het kursaal en het Huis Julien De meester konden ze via de radio de begrafenisplechtigheid van koningin Astrid (dat in Brussel doorging) bijwonen.

Zwart/wit foto Antony 240329-1. - Formaat : 24 x 30 cm. – Groepsfoto van de schutters van de Sint-Sebastiaansgilde. De gilde werd opgericht in 1302 en is de oudste vereniging van Oostende. Zij heeft haar lokalen op het terrein gelegen tussen de Boogschutters- en de Leffingestraat, nabij  het Maria-Hendrikapark. Rechts in de achtergrond, de oude watertoren.
Zittend v.l.n.r. : Canuto, Georges Thielens, Leon Leleu, Ernest Devooght, Louis Deleforterie, Alfons Farazyn, Achiel Van Sassenbrouck, Thomas Kyndt, Robert Panesi en Fernand Maertens