GASTRONOMISCHE WEEKENDS

Foto : Gastronomisch Weekend. "Hôtel de Dieppe" (Rouen). Kursaal Oostende. 18/03/1961

Formaat : 13 x 18 cm. - Het keukenpersoneel en de man met zijn keukenmes rond zijn middel en medaille is de meesterkok van de Kursaal Arthur Vandenbrouck. Rechts, Roger De Ramée, directeur van de Kursaal.

Arthur Vandenbrouck was ook voorzitter van de Vatel Club van West-Vlaanderen

Foto : Gastronomisch Weekend. Restaurant "Le Grand Véfour" (Parijs). Kursaal Oostende. 14/03/1959

Formaat : 10,5 x 14,5 cm. - Het diner was een groot succes. Spijtig dat meesterkok Raymond Oliver (1909-1990) niet aanwezig was, want velen kwamen voor hem. We zien enkele leden van het schepencollege met hun echtgenotes. Links, schepen John Lauwereins en burgemeester Jan Piers. Rechts, de schepenen Roger De Kinder en Kamiel Dehouck.

Foto : Vierde Kursaal. De keuken. 1960-1961

Formaat : 13 x 18 cm. - Het keukenpersoneel dat ook instond voor de gastronomische weekends seizoen 1960 - 1961. De man met zijn keukenmes om zijn middel is meesterkok Arthur Vandenbrouck. Rechts, Roger De Ramée, directeur van het Kursaal.