SAP MARGUERITE (ECHTGENOTE JAN PIERS)

Foto : Blijde intrede van Prins Albert en Prinses Paola in Oostende. 13/06/1959

Formaat : 13 x 18 cm. - Leden van het schepencollege in het Koningspark bij de blijde intrede van Prins Albert en Prinses Paola te Oostende. Van links naar rechts : de schepenen John Lauwereins en zijn echtgenote, Roger De Kinder en zijn echtgenote, Frans Van Caillie en zijn echtgenote, mevrouw JanPiers met naast haar twee onbekende dames. Achteraan links, stadsecreataris Michel Surmont en schepen Henri Edebau

Foto : Ontvangst van de Ambassadeur van de Verenigde Staten te Brussel en zijn echtgenote. Kursaal Oostende. 14/07/1965

Formaat : 18 x 24 cm. - Zij woonden het optreden bij van The Paul Taylor Dance Company. Bij haar aankomst krijgt de echtgenote van de ambassadeur bloemen aangeboden. Links, de echtgenote van burgemeester Jan Piers, Roger De Ramée, directeur van de Kursaal en naast hem burgemeester Jan Piers.

Foto : Promotie voor de Stad Oostende in Düsseldorf. 07/06/1962

Formaat : 18 x 13 cm. - Onze stad had een speciale relatie met de stad Düsseldorf. Het stadsbestuur en de directie van de Kursaal werden er gastvrij ontvangen. De genodigden werden door ons stadsbestuur in een Düsseldorfs hotel een banket aangeboden gereed gemaakt door de keukenbrigade van de Kursaal. Daarna werd er gedanst op de muziek van het Kursaalorkest van Franz André. Burgemeester Jan Piers en zijn echtenote dansen de "Twist", toen populair.