GEZONDHEIDSVOORLICHTING

Affiche : Christelijke Mutualiteit Oostende. Wie weet, ben ik diabeet?. Zaal Astrid, Oostende. maandag 17 en dinsdag 18 maart 2003.

Formaat : 42 x 30 cm.

Woensdag 12 maart 2003 : Diksmuide, Rerum Novarum.

Maandag 17 maart 2003: Oostende, zaal Astrid.

Dinsdag 18 maart 2003: Oostende, zaal Astrid.

Donderdag 20 maart 2003: Veurne, Welzijnshuis Mardyck.

Affiche : CM- Welzijnsraad. Praat-avond over AIDS. Colenscentrum Oostende. 24.09.1993.

Formaat : 51 x 42 cm.

Inleiding door Dr. L. Vandamme van het Tropisch Instituut te Antwerpen. Panelgesprek o.l.v. een IPAC-medewerker, m.m.v.: een arts, een seropositieve, een buddy, een pastor.

Dit initiatief loopt in samenwerking met het infocentrum G.V.O. en met IPAC.

Affiche : LVSW Afdeling Oostende. Kanker en kankerpreventie : infonamiddag. Ontmoetingscentrum De Drie Gapers. 8 september 2010;

Formaat : 42 x 30 cm. 

Waar gezondheid centraal staat!. Nodigt u vriendelijk uit op een interessante namiddag : op woensdag 8 september 2010 om 14u00 in Ontmoetingscentrum De Drie Gapers, Duivenhokstraat 84 te 8400 Oostende. KANKER EN KANKERPREVENTIE. Infonamiddag verzorgd door dhr. Marc Maddelein, regicoördinator West-Vlaanderen bij de Stichting tegen Kanker. Deelnameprijs bedraagt 2 euro voor leden van de Liberale Mutualiteit en 3 euro voor niet-leden (te betalen aan de inkom). De locatie is rolstoeltoegankelijk. Iedereen is van harte welkom!. In samenwerking met de vzw Liever Thuis LM, de Gezondheidsschool vzw "Blij en Gezond", het Regionaal Dienstencentrum van de Liberale Mutualiteit, LBG Oostende, 50 Actief Oostende en de Stichting tegen Kanker.

Affiche : Similis Sterk in verbondenheid. Borderline stoornis.Ontmoetingscentrum De Blomme. Oktober-november-december en januari '10.

Formaat : 42 x 30 cm.

donderdag 8 oktober, wat is een persoonlijkheidsstoornis? Peter Debaere, psycholoog

donderdag 26 november, wat zijn mogelijkheden van behandeling? Adelin Verslyppe, Jan Callens pyschologen

donderdag 17 december, omgaan met iemand met een borderline stoornis. Ria Schoutteet, gezinsbegeleider

donderdag 21 januari, hoe zorgen we ook nog voor onszelf?  

Affiche : Stad aan zee Oostende. Infoavond : Rusteloze benen syndroom. Conferentiezaal van het Stadhuis. 21 oktober 2010.

Formaat : 30 x 21 cm.

Georganiseerd door de Belgische Vereniging voor het Rusteloze Benen Syndroom (BVRBS) met de steun van de Stad Oostende. Gastspreker : Dr. Kristof Verhoeven, neuroloog verbonden aan het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende