MENU'S

Documentatiemap : Vissersvaartuig O.124 "Fighter"

Bevat : Menu aangeboden naar aanleiding van de tewaterlating en doop van bokkentreiler O.124 "Fighter". Gebouwd : Scheepswerven Seghers. Eigenaars : Rederij Jami Oostende. Op 22 augustus 1985 in het Koninginnehof (Oostende). Meter : Mej. Maureen Maesen en peter : Dhr. A. Wittevrongel.

auteurs: 

Documentatiemap : Vissersvaartuig Z.66 "Nelson"

Bevat ook : (1) Uitnodiging tot het bijwonen van de doopplechtigheid van de Z.66 "Nelson" op zaterdag 23 februari 1985 om 15 uur aan boord ; (2) Menu aangeboden bij gelegenheid van de doop in Hotel "Majestic", zaterdag 23 februari 1985 en (3) Klein drukwerk van Hotel "Majestic", Zeedijk 697, 8300 Knokke

auteurs: 

GEPORSELEINDE KAART HOTEL DE LA COURONNE DE FRANCE

Table d'hôte à 1 heue fr 1.25. Un Bouillon fr 0.25 Déjeuner Café au lait fr 0.75. id avec pain et beurre fr 0.25 id avec des oeufs fr 1.00. Portion de viande froide fr 0.25 id avec viande froide fr 1.00. id de salade fr 0.25 Beefsteak avec pommes de terre fr 0.75. Souper fr 1.00 id avec beurre et fromage fr 1.00. Un tasse de café et liqueur fr 0.50 Huitres de 1re qualité                    

Menu : O.85 "Princesse Marie Christine"

Menu : Maaltijd aangeboden door het bestuur van de scheepswerf Béliard-Crighton op 26 maart 1960 naar aanleiding van de tewaterlating van de O.85 "Princesse Marie Christine" gebouwd voor rekening van de rederij "Pêcheries à Vapeur" te Oostende. - Map 2009/0844-10

Ostende et la "Belle Epoque" (55)

Une bonne initiative de l'Association des Hôteliers. - Un pont transbordeur?. - Les grands cortèges de M. Marquet.

Twee dagen, 31 maart en 1 april 1907, draagt Oostende een carnavalesk kleedje wanneer de "Grand Cortège Déguisé" door de straten trekt. De bezieler van deze feesten is Georges Marquet. 8000 deelnemers, 750 paarden en 68 praalwagens !. Het artikel bevat een lijst van de deelnemende groepen. Zie ook aflevering 56.

Auteurs: